Skriv til os

Vi har fokus på god kundetilfredshed. Da vi ofte har travlt på telefonerne, anbefaler vi dig at benytte vores mail: sales@vardeovne.dk til at stille spørgsmål, give os tilbagemeldinger eller kommentarer. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 2-4 dage – der kan dog forekomme længere svartid i vores højsæson samt i ferieperioder.


Har du specifikke tekniske spørgsmål, er du velkommen til at skrive direkte til vores tekniker på mail: sales@vardeovne.dk 

Ring til os

+45 74 82 00 03

Åbningstider:

Mandag – fredag:

10.00 – 12.00 og 12.30 – 15.00

Reklamation

Hvis du har været så uheldig at dele på din brændeovn, er gået i stykker, skal du udfylde vores reklamationsformular.

Når vi har modtaget din reklamation, vil vi behandle den hurtigst muligt og hjælpe dig, så godt vi kan. Du har ret til at indgive en reklamation inden for 2 år efter købet af din brændeovn.

Se Garanti / Reklamationsret

→ Gå til reklamation
Få svar på dit spørgsmål (FAQ)

En del af noget større – NIBE AB

I 2006 blev VARDE Ovne solgt til den svenske koncern, NIBE Industrier AB. Koncernen beskæftiger sig med tre forretningsområder – klimaløsninger, elementer og brændeovne. NIBE er et børsnoteret selskab med ca. 15.000 ansatte i Europa, Nordamerika, Asien og Australien.

Vi tænker på miljøet

Ud over at alle VARDEs brændeovne er miljøgodkendte, tænker vi også på miljøet i andre sammenhænge.

Brugen af internettet udleder store mængder CO2 grundet strømforbruget. Der bruges strøm til serverne bag hjemmesider, men især også hos brugerne (computere, skærme, modem m.m.).

→ MERE OM MILJØ