Fortrydelses- og returret

Ifølge dansk lov har du altid 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i intakt/original stand, emballage og mængde

Ønsker du at anvende fortrydelsesretten, skal du nægte modtagelse, eller give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb inden 14 dage fra modtagelse. Meddelelsen skal gives skriftligt på sales@vardeovne.dk. Her vil vi udlevere et returnummer, som skal vedhæftes forsendelsen.


Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen. 


Varen skal sendes retur til: 

Herbert Voigt GmbH & Co. KG 
Herbert-Voigt-Strraße 1
DE-24539 Neumünster


Bemærk: Vi accepterer og modtager ikke pakker returneret pr. efterkrav. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Varens stand, hvis du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Manglende eller brudt original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original uåbnet emballage.


Vi skal bruge følgende oplysninger fra dig ved fortrydelse af købet:

  • Navn og adresse
  • Ordrenummer
  • Hvilke varer du ønsker at returnere (varenummer og navn)
  • Dato for din modtagelse af varen

 

Hvis du fortryder dit køb, får du som udgangspunkt det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 


Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


Hvis varen opfylder kravene om fortrydelses- og returret, vil du få dine penge retur senest 14 dage efter, at vi har modtaget varen.