Det har altid handlet om håndværket

VARDE Ovne startede oprindeligt som et smedeværksted. Måske er det derfor, respekten og forståelsen for håndværket ligger så dybt i os. Den del går vi ikke på kompromis med. På alle vores brændeovne er låge, røgstuds og rist i bunden skabt i klassisk støbejern. Fordi kvaliteten i sidste ende er det hele værd.

Vi er i dag totalleverandør af alt inden for brændeovne, stålskorstene, tilbehør til brændeovne samt reservedele. Vores produkter sælges via forhandlere i hele Skandinavien og resten af Europa

Din brændeovn er også et møbel

Du skal se på din brændeovn hver dag. Og den skal passe ind i dit hjem. Derfor handler design om at skabe noget, der er smukt at se på og funktionelt at bruge. Vi er inspireret af det skandinaviske design. Enkelhed, elegance, rene linjer og et harmonisk udtryk er nogle af de stiltræk, vi stræber efter. 

I vores hverdag har vi stort fokus på produktudvikling og produktforbedring. Det er vigtigt for os at følge den udvikling samt de tendenser, der er på markedet, samtidigt med at vi bidrager med innovation til gavn for både vore kunder og miljøet.

Vi gør det nemt for dig med brændeovn

Hvordan fyrer man rigtigt? Hvad er den korrekte placering af brændeovnen? Og hvordan monterer man en skorsten? Vores dialog slutter ikke, når du har fået installeret din brændeovn. Tværtimod. Vi vil gerne være dem, du spørger til råds. Fordi vi ikke kan lade være med at give gode råd. Og fordi vi ikke laver andet end at producere brændeovne. Det giver os masser af indsigt, som vi gerne vil dele med dig.

→ Få tips til din brændeovn

Vi har tænkt på miljøet for dig

Det er vigtigt for os, at vores brændeovne ikke belaster miljøet. Derfor har vi sørget for, at alle brændeovne fra VARDE Ovne forbrænder med en høj virkningsgrad. Det betyder, at du får en brændeovn, der forurener absolut minimalt og opfylder de strengeste miljøstandarder i Europa.

→ Læs mere om vores holdning til miljøet

En del af noget større

Siden 2006 har VARDE Ovne været et medlem af NIBE Group. NIBE koncernen beskæftiger sig med tre forretningsområder – klimaløsninger, elementer og brændeovne. NIBE er et børsnoteret selskab med ca. 15.000 ansatte i Europa, Nordamerika, Asien og Australien.

LÆS MERE